November 3, 2015

Activitatea Noastră

În cadrul acestei secțiuni , prin accesarea meniului, veți afla:

– oferta educațională a anului școlar

– proiectele și programele educaționale în derulare

– numărul de grupe, denumirea grupelor și cadrele didactice îndrumătoare ale acestora pentru anul școlar în curs

PENTRU TOȚI PREȘCOLARII GRUPELOR MARI, PROMOȚIA 2020!

Preșcolarii grupelor : MARE ”A”, MARE ”B”. MARE”C”, MARE ”D”, MARE ”E”, MARE”F” și MARE ORAR NORMAL se pregătesc să devină școlari! În acest an, o festivitate de ”absolvire” altfel, dar cu aceeași dragoste din partea tuturor cadrelor didactice și a întregului personal al grădiniței !

În spațiul alb din dreapta sus, vă rugăm să scrieți numele ”absolventului”!

ACTIVITATEA NOASTRĂ ÎN PERIOADELE STĂRILOR DE URGENȚĂ ȘI DE ALERTĂ

11 /03/ 2020 – 12/ 06 /2020

În tot acest interval, preșcolarii și educatoarele grupelor au colaborat prin intermediul paginii oficiale de facebook a grădiniței, prin site-ul oficial al instituției și prin grupurile de whatsapp ale părinților. Au fost postate zilnic, pe pagina și pe site-ul grădiniței, sugestii de activități pe care copiii să le poată realiza acasă, sub îndrumarea părinților/ tutorilor, iar rezultatele activităților au fost trimise educatoarelor grupelor, în format digital ( fotografii, filmulețe) și au fost postate la fiecare final de săptămână pe pagina grădiniței.

Aceste rezultate le puteți vizualiza și aici :

Perioada 11- 27 martie 2020

Săptămâna 30 martie- 3 aprilie 2020

Săptămâna 6- 10 aprilie 2020

Săptămâna 13- 17 aprilie 2020

Vă dorim sărbători fericite de Paște !

Săptămâna 22- 24 aprilie 2020

Am reînceput activitatea!

SĂPTĂMÂNA 27 APRILIE – 1 MAI

Un final de săptămână ( și de lună!) cu rezultate de excepție! Tot mai mulți prințișori au realizat activități minunate și suntem mândri de ei! Și toată admirația pentru părinții lor!

Perioada 4/ 05/ 2020- 8/05/ 2020

Într-adevăr, călătoriile sunt preferate de mici și …mari ! Activitățile propuse în această săptămână au fost foarte îndrăgite de copii , dovada fiind numărul foarte mare de lucrări realizate!
Felicitări, dragi prințișori, iar voi, dragi părinți, v-ați întrecut pe voi înșivă !

Săptămâna 11- 15 mai 2020

Micule prinț și tu, micuță prințesă, meriți toate felicitările ! O săptămână deosebită, în care ne-ai arătat că ești artist, bucătar, scriitor, sportiv, constructor, dar și multe altele! Îți mulțumim și ție, și celor care te-au ajutat să realizezi activitățile!
Începem cu SCRIITORII ! Mai întâi, dorim să împărtășim cu dvs. o poezie care ne-a impresionat mult, creată de unul din preșcolarii noștri ! Și nouă ne e foarte dor de voi…și ne-au emoționat toate poeziile, scrisorile și mai ales cărticelele voastre, dragii noștri !

Continuăm cu …BUCĂTARII ! Super idei, super activități, super copii și părinți !

Arta nu e doar în … bucătărie! O dovedesc ARTIȘTII noștri !

După atâta frumusețe, vin SPORTIVII ! Ne-am bucurat să vedem că vă plac atât gimnastica, cât și literele ! Dar și celelalte sporturi!

Din nou la treabă, cu.. CONSTRUCTORII ! A fost și este una din temele preferate de copii, dintotdeauna !
Dar au fost și alte meserii pe care prințișorii noștri au vrut să le arate prin lucrările lor, precum și activități din temele anterioare !