December 6, 2016

Despre noi

 

Cine suntem ?

Daca privim cu atentie in jurul nostru vom observa ca nu exista fiinta, lucru sau fenomen care sa nu aiba “un a fost odata ca niciodata”. Asa ca:  A fost odata ca niciodata Gradinita de copii Nr. 22” pe care zana cea buna a transformat-o in castelul “MICUL PRINT”, si unde toti copiii care intra se transforma in printi si printese.

Aici lumea lor este una a permanentelor cautari, a bucuriei a cunoasterii, in care exista o explicatie si o solutie pentru toate.

Grădiniţa cu PP nr.22 Braşov este situată în cartierul Astra, este una dintre cele mai mari grădiniţe din Braşov având 13 grupe, dintre care 1 grupa de program normal şi 12 grupe de program prelungit.

Aici natura, limbajul, matematica si toata realitatea inconjuratoare, capata o dimensiune noua in mintea si sufletul copilului, le intelege cu candoare si nevinovatie, le integreaza in cotidian asa cum numai el stie, facand din lumea aceasta atat de agitata si nesigura una a jocului, a bunei dispozitii, o lume ideala.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration