December 6, 2016

Despre noi

Prin accesarea meniului, puteți afla mai multe informații despre grădinița noastră: Viziunea grădiniței,, Misiunea grădiniței, Scurt istoric, Cultura organizațională , Însemnele grădiniței, Revista grădiniței, Dotări.

_______________________________________________________________________________________________________

Cine suntem ?

Grădinița cu Program Prelungit ”Micul prinț” nr. 22 Brașov

Adresa: BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT, Nr. 16A, BRAŞOV

Telefon/ fax : 0368-431 017

E-mail: gradi22bv@yahoo.com

Grădiniţa cu PP nr.22 Braşov este situată în cartierul Astra, fiind una dintre cele mai mari grădiniţe din Braşov . Grădinița funcționează cu 13 grupe, dintre care 1 grupă cu program normal şi 12 grupe cu program prelungit.

                Daca privim cu atenție in jurul nostru vom observa că nu exista ființă, lucru sau fenomen care sa nu aibă “un a fost odată ca niciodata”. Așa ca:  A fost odată ca niciodata Gradinita de copii Nr. 22” pe care zâna cea bună a transformat-o in castelul “MICUL PRINȚ”, si unde toți copiii care intră se transformă în prinți și prințese. Aici lumea lor este una a permanentelor căutări, a bucuriei, a cunoașterii, în care există o explicație si o soluție pentru toate.

            Aici natura, limbajul, matematica și toată realitatea inconjurătoare, capătă o dimensiune nouă in mintea și sufletul copilului, le ințelege cu candoare și nevinovăție, le integrează în cotidian așa cum numai el știe, facând din lumea aceasta atât de agitatașsi nesigură una a jocului, a bunei dispoziții, o lume ideală.

        Grădinița cu Program Prelungit ”Micul prinț ” nr. 22 Brașov este o  instituție de învățământ de succes , care promovează o educație de calitate, centrată pe nevoile curente și de viitor ale copiilor, părinților, respectându-se atât autonomia individuală, cât și pe cea instituțională. Succesul este asigurat de echipa al cărei simbol este dăruirea profesională și dorința de ”Foarte Bine”

               Suntem o grădiniță prietenoasă pentru copii, de sprijin educativ pentru părinți,  o grădiniță care oferă cadrelor didactice o permanentă dezvoltare profesională. Joaca inteligentă reprezintă esența abordării noastre. Îi învățăm pe cei mici să se bucure de fiecare moment de joacă  și să se joace la fiecare pas al învățării.

Grădinița noastră funcționează cu 13 grupe de preșcolari și 45 de angajați.

Grupele sunt structurate astfel:                     

-12 grupe cu orar prelungit                                            

-1 grupă cu orar normal