December 6, 2016

Despre noi

Prin accesarea meniului, puteți afla mai multe informații despre grădinița noastră: Viziunea grădiniței,, Misiunea grădiniței, Scurt istoric, Cultura organizațională , Însemnele grădiniței, Revista grădiniței, Dotări.

_______________________________________________________________________________________________________

Cine suntem ?

Grădinița cu Program Prelungit ”Micul prinț” nr. 22 Brașov

Adresa: BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT, Nr. 16A, BRAŞOV

Telefon/ fax : 0368-431 017

Daca privim cu atenție in jurul nostru vom observa că nu exista ființă, lucru sau fenomen care sa nu aibă “un a fost odata ca niciodata”. Așa ca:  A fost odata ca niciodata Gradinita de copii Nr. 22” pe care zâna cea bună a transformat-o in castelul “MICUL PRINȚ”, si unde toți copiii care intră se transformă în prinți și prințese.

Aici lumea lor este una a permanentelor căutări, a bucuriei, a cunoașterii, în care există o explicație si o soluție pentru toate.

Grădiniţa cu PP nr.22 Braşov este situată în cartierul Astra, fiind una dintre cele mai mari grădiniţe din Braşov . Grădinița funcționează cu 13 grupe, dintre care 1 grupă cu program normal şi 12 grupe cu program prelungit.

Aici natura, limbajul, matematica și toată realitatea inconjurătoare, capătă o dimensiune nouă in mintea și sufletul copilului, le ințelege cu candoare și nevinovăție, le integrează în cotidian așa cum numai el știe, facând din lumea aceasta atât de agitatașsi nesigură una a jocului, a bunei dispoziții, o lume ideală.

Accesând meniul paginii, veți putea cunoaște viziunea și misiunea grădiniței, istoricul instituției noastre, cultura organizațională, revista ”Micul Prinț”, însemnele grădiniței și dotările de care dispunem .

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration