November 3, 2015

Proiecte si programe educationale

Din nou, la ”Micul prinț”, copiilor li s-a pregătit o surpriză! Chiar de Ziua internațională a cititului împreună, am inaugurat proiectul ” Micul prinț în lumea cunoașterii”, și odată cu el, un spațiu educațional special creat pentru a-i duce pe cei mici în lumea magică a poveștilor, a descoperirii tainelor naturii, ale științelor și artelor, a jocului și zâmbetului! Ne bucurăm din toată inima pentru ei și mai ales pentru ceea ce vor reuși să învețe prin activitățile acestui proiect!

Mult așteptatul proiect educațional ”Copil sănătos și frumos” a revenit și în acest an la grădinița noastră, cu noi fructe și legume , dar și cu noi mascote, spre încântarea copiilor ! Pe parcurs ul acestui semestru, preșcolarii vor învăța despre beneficiile unor fructe și legume mai deosebite și le vor gusta pe rând, în cadrul activităților de proiect!

Astăzi, 12 februarie 2019, am dat startul proiectului “Copil sănătos și frumos” ! Prin activitățile acestui proiect, preșcolarii grădiniței noastre vor avea ocazia să cunoască și să guste legume și fructe mai deosebite, dar foarte valoroase pentru sănătate! Astăzi ei au făcut cunoștință cu mascotele proiectului, pe care le-au îndrăgit deja, și cu un minunat cântec despre alimentația sănătoasă, care a devenit imnul proiectului! Succes și ”poftă bună”, dragi copii !

Un alt proiect a debutat astăzi, 14 februarie ,, cu preșcolarii grupelor mari -”Să cunoaștem emoțiile Micului prinț”, sub îndrumarea d-nei consilier psihopedagogic Gabriela Radeș. Prin activitățile ce vor fi derulate, acest proiect va oferi preșcolarilor posibilitatea de a identifica , înțelege și exprima emoțiile și sentimentele proprii, dar și de a intui și respecta emoțiile și sentimentele celorlalți. Nici de la acest proiect nu au lipsit surprizele, sub forma unor mascote -simbol : ”Zâmbărel”, ”Tremurici”, ”Lăcrămioară” și ”Supărilă”! Prezentarea proiectului s-a incheiat cu multă veselie și culoare , și mai ales, cu multe zâmbete!